oleh

Bästa Peer-to-peer-programvaran Att få PC: Överför Filer Över internet

banner 468x60

Att överföra filer från en dator till en annan på nätet är bäst att görs genom speciella applikationer. Dessa är i allmänhet vanligtvis cloud lagring. Vilken programvara to decide on för File Sharing.

banner 336x280

Det enklaste sättet att kopiera filer från dator till en ny är med hjälp av särskilda kurser. Fildelning application is vanligtvis sv.dataroom-providers.org impair lagring to laddar upp din filer då tillåt andra att ladda ner dem. Här är flera av de mest populära programmen (vissa kan laddas ner och flera arbetar online) för Peer to peer.

Introduktion

Tack vare smartphones och bärbara datorer, vi har blivit mer mobil: vi har upphämtad av med kablar, tjocka mappar med papper och bins with images. Det är bra när allt du behöver är lagrat i en säker plats as till hands : och detta är inte en dröm, utan en verklighet.

Det finns gratis moln produkter och tjänster online där du kan ladda ner de nödvändiga filerna för att frigöra hårddisk utrymme. Så du kommer att ha användning av dem av alla maskin, kunna diskutera dokument med två klick, och help with kollegor på bekväm -plattform.

pCloud

pCloud kan vara en säker moln tjänst där du kan lagra och dela filer. Insidan av gratis edition har du 10 GB av mind tillgängligt, och i betalda versioner upp till två TB. Dessutom , finns det tariffer för individer – ungefär 4 användare, och för företag – med en ökning av lagringsutrymme.

SUPER

MEGA är känd som en pålitlig serviceplan för att lagring information och ett kommunikationsmedel i molnet. Med säker end-to-end-kryptering du kan dela data, arbeta tillsammans och ringa digitala i chattar.

Dropbox

Dropbox är en fantastisk arbetsyta och moln lagringsutrymme där du kan butik dokument och dela tillgång med kollegor och partners. Här är det användbart att} dela relates to giltighet eller kanske i seite an seite att fokusera på de allmänna datafilerna, skydda dem, och underhålla dem med avseende på en obestämd period.

Google Drive

Google Drive är en impair lagrings service plan på Googles plattform. Det är verkligen lämpligt för personligt bruk och : det ger dig användare med länkar, samarbete, redigering och data posting.

OneDrive

OneDrive är Microsofts moln lagringsområde för hem och företag. Håll filer och foton inuti molnet följaktligen är de vanligtvis nära till hands. OneDrive ger gränslös fjärrkontroll gain access to med another nivå av skydd för dokument eller hela mappar.

iCloud

iCloud är säkert Apples cloud lagring som ger dig användning av dina mediakanaler filer, bilder och dokument från någon sorts enhet som helst. Molnet gör det möjligt för dig att använda inbyggda applikationer, retail store och retriever lösenord via alla system.

Låda

Pack – en tjänst där du kan butik dokument, foton, videor, och så vidare Applikationen är tillgänglig på alla produkter, data är lagrad säkert genom tvåstegsautentisering och kryptering av-anslutningen.

VDR

Virtuella info-rummet är ett webbaserat lagring och samarbete programvara tillgängligt på any kind of enhet. Med vdr det är enkelt att dela data, visa, redigera dem varje gång och ladda ner hundratals dokument på en gång.

I summa

Fildelning Program kan användas av vilken maskin som helst} , så de nödvändiga filerna är alltid bekväma att “få” eller ge – det viktigaste är att ha tillgång till internet.

File lagring lösningar är praktiskt för personligt bruk apply och business. Du kan ladda upp ett organisera av släktingar foton, personliga dokument, och till och med shopping listor. Och de kommer att stödja entreprenörer spara på dyra datorer, optimera arbetet ett fjärrstyrt team och visa pris data till klienter.

 

banner 336x280

Komentar

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

News Feed